четвъртък, март 24

Няколко новини в един пост + Nvidia GTX 590 Video и Crysis Maximum Graphics Ed. Unboxing

Ubisoft  са успели да подкарат Unreal Engine 3 на 3DS!
Според последните новини от Ubisoft, известният гейм енджин - Unreal Engine 3 може да се подкара на 3DS! Дори са го направили! По-точно екипът работещ върху Splinter Cell 3D. Ето и какво казва ръководителя на проекта:
''3DS  е мощно и ние успяхме да подкараме Unreal Engine на тази конзола, което е наистина впечатляващо за хенд-хелд устройство и 3D-то не пречи на това как върви играта(благодарение на моито страхотни програмисти).Архитектурата(на хардуера) е различна сравнена с тази на Wii  или други платформи с които сме трябвали да работим тук в Ubisoft Montreal.
3DS може да бъде сравнявано с DSi и Wii. Ние можем да правим игри вариращи от пъзел жанр до High-End игра като Splinter Cell 3D. Софтуера за 3DS е изцяло нов и с всяка стъпка имахме софтуер, който бе все по-бъгав.Но Nintendo ни помогна да отстраним проблемите и да оптимизираме играта."

Обсъжда се порт на Street Fighter X Tekken за 3DS.

В интервю с Yoshinori Ono,  човекът стоящ зад Street Fighter френчайза,  спомена, че можем да видим очакваният от много геймъри файтър - Street Fighter X Tekken за 3DS!
Според него за сега нищо не е планирано или обсъждано, обаче със сигурност има голям шанс играта да бъде портната за 3DS. Господин Ono каза, че ако нещо се реши ще започне да се говори много по проекта.

Nvidia GeForce GTX 590 Release Video ( By Nvidia)


Първият в света Unboxing na Crysis 2 Maximum Graphics Edition(Tom's HardWare)



1 коментара:

VK. каза...

Това с Крайсис 2 беше супер яко! :_)

Публикуване на коментар